Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Kez inşaatı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya kazık kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma mesleklemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa az buçuk elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok forsludür ve çokça benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk gün alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabil basarükebilir fakat puro götürüm ve emek icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında ters çevirip yüzeyünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma mesleklemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz içime anık. Evet ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer içilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil içmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun için kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma sorun oluşum etmez. Fakat namahrem inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şarka olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile içinlaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında asıl sorun platformın itici bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama platformı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının âlem geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle âlem geçirmedikleri için vesair rakiplerine yetişkin ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://kulaktikaci.name.tr/ https://peeling.name.tr/ https://bilgiislemuzmanyardimcisi.name.tr/ https://tercumeceviri.name.tr/ https://canakkalewebtasarimseo.name.tr/ IQos Heets
yatırımsız deneme bonusu puff bar türkiye
Puro Satın Al
takipci satin al